M42 - Canon EOS adapter Győr-Budapest-Debrecen - Jelenlegi ára: 1 800 Ft .

A használt állapotjelzés ne tévesszen meg, a termék új.
Anyaga: alumínium, színe: fekete. Blendeperem nélkül.
M42 menetes objektívek Canon EOS vázon használhatók vele.
Végtelen természetesen van ezzel az adapterrel.
Leütés után kommunikácó elsősorben e-mailben történjen, munkám és utazási szokásaim miatt telefonon nehezen vagyok elérhető.
Olvasd el a "Szállítási és garanciális feltételek"-et, ott olvashatod a következő átvétel időpontját Budapesten és Debrecenben.
NEM adok negatívot csak azért mert 2-3-5-7 napon túl nem jelentkezel vagy mert nem utalsz. Azonban szívesen veszem ha szólsz előre hogy zűrösebb időszakod van és nem fognak pikk-pakk menni a dolgok.
Olvasd el az ismerj+ rovatomat, hasznos!
Győrben (Marcalváros I. ) és Komárom ipari parkban csaknem bármikor átvehető, 1-2 hetente járok a Budapest - Szolnok - Debrecen útvonalon is.
Egyéb esetekben marad a posta, ekkor mindkettőnk érdekében kizárólag ajánlott levélben küldöm.
Mobilról netezek, tehát többnyire mailre is gyorsan reagálok.
Leütés után:
Postán:
- A Vaterától kapott (egyik) értesítőben benne lesznek az utaláshoz szükséges adataim. Használd őket!
- Ha külön e-mailezünk utána, NE ÍRD LE ÚJRA a címed. Csak összezavarsz vele! Azt a címet fogom használni amit a vatera értesítőben kapok, vásárláskor normálisan töltsd hát ki.
- Utaláskor a közlemény rovatba írd be a felhasználóneved, ezzel tudlak azonosítani. Minden más fölösleges.
- Nem kell túlkommunikálni a történéseket: nem kell sms-t küldened arról például, hogy "elküldtem a pénzt", ez nem értékes információ. Észre fogom venni ha itt az ideje. Te is észreveszed - mert kapod a pozitív értékelést.
- NE KÜLDJ KÉPERNYŐKÉPET az utalásról - nem ismerem a bankod internetes felületét, sem a te photoshop-os képességeidet. Azután indítom el a terméket, hogy az ára a számlámra megérkezett. Ennek azonban elsősorban mégsem bizalmi, hanem szervezéstechnikai oka van: a netbankomban látom kitől jött pénz = tudom, kinek kell ma postáznom. Egyszerű.
- Ha nem a saját részedre vásárolsz, hanem csak megkért erre egy nem regisztrált ismerősöd, akkor a leütés után az ő adataival  töltsd ki a "szállítási adatok" képernyőt! Utaláskor viszont a TE felhasználóneved szerepeljen a közlemény rovatban.
Személyesen:
- Rólam általában már a szállítási feltételek között találsz néhány értékes alapadatot még a leütés előtt amire máris tudsz építeni valamennyire. A pontosítás során adj meg minél több információt a találkozóhoz - én is így fogok tenni! Így nem kell 127 levélváltás az egyeztetéshez. Helyszín-időpont finomítása,   személyleírás vagy típus/szín/rendszám - nem bonyolult ám.
- Fentiekkel kapcsolatban eléggé kezdeményező leszek, de természetesen írd meg ha speciális igényeid lesznek (például állomásépület helyett kint a parkolóban jobb neked) - közösen kell összehoznunk ezt.
- Persze előfordulhat csúszás, rendkívüli esemény - na erre való a telefon. Mivel általában tömegközlekedést használok, eleve 10-15 perc ráhagyással szoktam szervezni, így próbálom minimalizálni az ebből eredő zavart. Ha részedről van ugyanennyi késés, többnyire még nem kell értesítened, az nekem belefér, valószínűleg úgyis lesz épp találkozóm ugyanott mással is - ha meg feszesebb az időbeosztásom, előtte jelezni fogom.
- A személyes átvétel egyik előnye a próba lehetősége. Erre általában elég időt hagyok, szívesen segítek is, de komplett tréninget ne várj tőlem. Ha egy eszközödhöz vásárolsz tőlem kiegészítőt, elvárom hogy legalább az eszközt tudd használni, a többiben meg segítek amennyit tudok.
- Ha mégsem tetszik a termék, semmi baj, nem kell megvenned - erre való a semleges értékelés, az egyikünknek sem árt.



Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2012-02-27 21:45
. M42 - Canon EOS adapter Győr-Budapest-Debrecen - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Fontos