Kinoki méregtelenítő tapasz 5 pár csak 1 ft nmá - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eredeti japán Kinoki méregtelenítő talp tapasz
Eredeti japán Kinoki méregtelenítő talp tapasz féláron!
 
10 db azaz 5 pár
A kinoki japán méregtelenítő tapasz használatával Ön egyszerűen, alvás közben tudja növelni szervezete immunitását, mentális állóképességét. Javítja a szellemi koncentrációt, a vérkeringést
# Fokozza szervezetünk vitalitását
# Csökkenti az izületi és izomfájdalmakat
# Segíti a nyugodt alvást
Hatóanyaga: A turmalin kristálypor és a bambuszecet kivonat aktivizálja a sejteket és a sejtanyagcserét.
Szervezetünk energiaszintje megnő.
Használata: Ragasszuk fel a tapaszt testünk megfelelő pontjára és hagyjuk 8-10 órán át hatni.
"
Működnek-e a méregtelenítő talptapaszok?
A tudomány szerint igen!
Vajon tényleg működnek a méregtelenítő talptapaszok? Sokan felteszik ezt a kérdést. Nem ítélem el őket azért, hogy szkeptikusok – ahogy régebben én is az voltam.
Nagyon jó dolog az, ha az ember nem hisz el mindent, és vannak kérdései. Olyan világban élünk, ahol az elővigyázatlan fogyasztó szabad préda.
Van-e tehát bizonyíték is arra, hogy a talptapasz működik? Határozottan állíthatom, hogy igen!
* A látható bizonyíték a tapasz használata után meggyőző. Ha folyamatosan használjuk pár napig, a pozitív változások is szembetűnők.
* Az SRC Analytical Lab, egy elismert környezetvédelmi laboratórium, több talptapasz-mintát is elemzett. Eredményeik szerint a tapaszok magukba szívják az arzént, higanyt, nikkelt és még sok más anyagot.
* Biorezonancia-mérő készülék segítségével vizsgáltak meg többféle tapaszt is. A vizsgálat a következőket mutatta ki a használt tapaszokban: alumínium, arzén, azbeszt, benzol, kadmium, réz, FCF és DAB festék, izopropil-alkohol, ólom, metilalkohol, higany, nikkel, SudanBlack festék, tallium, műanyag melléktermékek.
* Az emberi haj tudományos vizsgálata a tapasz használata előtt és után különböző toxinmennyiséget mutatott ki.
* Japán kutatók termográfiai vizsgálatai kimutatták, hogy a tapasz képes gyorsítani a keringést, és így a szervezet méregtelenítését is.
* Egy kísérletben felfedezték, hogy a talptapaszok növelik az alfa-agyhullámok jelenlétét. Ezek a hullámok a gyógyulási és pihenési folyamatokban játszanak szerepet. "
Felhasználási javaslat:
Méregtelenítésre öt egymást követő napon, mindkét lábon. Lefekvés előtt alaposan tisztítsuk meg a lábunkat és ragasszuk fel a tapaszokat mindkét talpunkra. Elhelyezés a dobozon lévő képek alapján. Ha öt nap után az utolsó nap reggelén a tapasz még mindig teljesen átitatódott és barnás színű, nyálkás állagú, ajánlatos folytatni a használatát, vagy rövid időn belül megismételni.
Összetevők:
* Turmaline (Pyroelectricity mineral or Aschentrekers) (féldrágakő)
* Bamboo vinegar (Phyllostachys Bambusoides vinegar) (fa nedv)
* chitosan
* dextrin
* dokudami
* loquat leaf
* vegetable fiber
* Vitamin C
* wood vinegar
Fő összetevők tulajdonságai:
* Turmaline: A termékben lévő féldrágakő a legjobb minőségű japán turmaline, amely negatív ionokat és infravörös sugarakat sugároz. (FIR) Ismert tulajdonságai, hogy segíti a keringést, csökkenti a stresszt, frissíti a gondolkozást és javítja az immunrendszert. Elősegíti a szervezet természetes gyógyító képességét. A turmaline általános összetevője a tapaszoknak, mivel serkenti a talp reflexpontjait, így hasonló a hatása, mint a talp reflexmasszásnak.
* Bambusz ecet / Fa nedv (Sap): A bambusz ecet vagy fa nedv (sap) egy tiszta növényi nedv, amely nincs sűrítve, hígítva vagy keverve. A bambusz ecetet először Japánban fedezték fel, és hosszú évszázadok tapasztalata mutatja, hogy méregtelenítő hatása és negatív ion tartalma nagyon magas. Hosszú időn keresztüli felhasználás alapján felfedezték a pyroligneus sav méreganyag megkötő hatását és fizikoterápiás felhasználását kisebb fájdalmak csillapítására és duzzanatok csökkentésére. Az egyes fák faecetei alkalmasak arra, hogy összegyűjtsék a bőrön keresztül a méreganyagokat. Ismertebb fafajták Sakura, tölgy és bükk.
Az egyéb alkotó elemek elősegítik a fő összetevők összehangolt, még jobb hatását.
Ne várja meg, amíg a testbe bejutó káros anyagok megtámadják az egészségét: legyen a méregtelenítő Chi láb-tapasz a mindennapi wellness programjának része!
Postaköltség : 420 ft ajánlva
Folyamatosan töltök fel aukciókat, ha van időd nézd meg őket!
Személyesen a XX. kerületben vehető át
Jó nézelődést és licitálást!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-20 16:00
. Kinoki méregtelenítő tapasz 5 pár csak 1 ft nmá - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos