Mezotel Beauty Revitalizáció - Jelenlegi ára: 5 090 Ft

Mezotel beauty
 
A fent már megemlített összetevőkön (Kolin, Kolloid ezüst, Gotu Cola, Goji) kívül, nagy mennyiségben tartalmaz cinket.
Használat: naponta 1 teáskanál, étkezés előtt vagy közben. Kiszerelés: 120 ml, másfél hónapig elegendő.
Cink
Ha van nyomelem, amely létfontosságú és emellett igazi fiatalítónak lehet nevezni, akkor az a cink.
A legfőbb hormonok testünkben, mint pl. a tesztoszteron, növekedési hormon, inzulin és az inzulin-szerű növekedési faktor 1 (IGF-1) - nem léteznek nélküle. E hormonok a cinket, mint fő enzimforrásukat használják a legfontosabb funkcióink betöltésére. A cink összesen 200 ilyen enzimet aktivizál, és az egyik legfontosabb antioxidáns szerepét tölti be.
Növeli a szervezet ellenálló képességét
Optimalizálja a spermium termelést és a tesztoszteron-szintézist
Vitaminok tekintetében: biztosítja a megfelelő anyagcserét
Szabályozza a peptidek működését, a DNS szintézist, ezáltal pedig a sejtosztódási folyamatokat
Segíthet a meddőség gyógyításában.
Segít a prosztatapanaszok elhárításában.
Meggyorsítja a belső és külső sebek gyógyulását.
Eltünteti a körmökről a fehér foltokat.
Megkönnyíti az izérzésbeli zavarok rendeződését.
Fokozza a növekedést és a szellemi frissességet
Csökkenti a koleszterinlerakódásokat.
Hozzájárul a mentális zavarok kezeléséhez.
Mit tud a cink?
A cink úgy működik a szervezetben, mint egy közlekedési rendőr. Ellenőrzi és irányítja az anyagcsere folyamatokat, az enzimrendszereket, fenntartja a sejtek épségét. Nélkülözhetetlen a fehérje szintézishez, a sav-bázis egyensúlyhoz, az inzulinképződéshez, az izmok összehúzó képességéhez, az agyműködéshez (skizofréniában pozitív hatását tapasztalták). Szükséges a DNS szintézishez, sebgyógyuláshoz. Alkoholistáknak és cukorbetegeknek nagyobb cink adagra van szükségük. A cinkhiány a prosztata megnagyobbodását okozhatja, hiánya érelmeszesedést, és a körmökön fehér csíkokat okozhat. A cink segítséget jelent ízlelés-zavaroknál, meddőségnél, prosztatabántalmaknál, növekedészavarnál, impotenciánál, szabálytalan menstruációnál, szenilitásnál. Fokozza a szellemi frissességet, segít a mentális zavarok kezelésében. A javasolt napi felvétele 15 mg felnőttek számára, de a terhes és szoptató nők többet igényelnek. Fontos szerepe van a szaporodási szervek kialakulásában. Erős izzadással naponta akár 3 mg cinket is veszíthet a szervezet, ez különösen igaz a sportolók esetében. Az ételek elkészítése során a cink nagy része elvész vagy felhasználhatatlanná válik a szervezet számára. A cinkszegény talajú vidékeken fontos a cinkpótlás.
A cink központi szerepet tölt be az anyagcsere folyamatokban, összehangolja az egyes enzimek működését, megőrzi a sejtek épségét. Alapvető szerepe van a vér PH-értékének beállításában, így segít fenntartani a szervezet belső egyensúlyát. Bizonyos védelmet nyújt a környezetszennyezéssel szemben is, mivel megakadályozza az ólom és a kadmium beépülését a szervezetbe. Meggyorsítja a belső és külső sebek gyógyulását.
 
 



Jelenlegi ára: 5 090 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 03:42
. Mezotel Beauty Revitalizáció - Jelenlegi ára: 5 090 Ft

Fontos