Philips DVP3850 - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Eladó Philips DVP3850 DVD Lejátszó új bontatlan
Jellemzők:
DVD lejátszó, progresszív pásztázással
Ultra vékony design
Képernyőkitöltő funkció
USB csatlakozó
DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD, DivX Ultra
Dolby Digital HD hang: 12 bit/ 108 Mhz video DAC; 192kHz/24bit audio DAC
Analóg bal/jobb audiokimenet, digitális optikális koaxiális kimenet
Progresszív komponens videokimenet, Scart, Kompozit video (CVBS) kimenet
12 bit/108 MHz-es videofeldolgozás az éles és természethű képekhez
A 12 bites Video DACkiváló digitális-analóg átalakító, amely megőrzi az eredeti kép minden részletét. Finom árnyékokat és egyenletes színátmeneteket nyújt, így a kép természetesebb és élénkebb. A hagyományos 10 bites DAC hátrányai láthatóvá váltak a nagy képernyők és projektorok használatakor.
A 192 kHz/24 bites audió DAC javítja az analóg hangbemenetet
A 192 kHz-es mintavétel segítségével az eredetinek pontosan megfelelő hanggörbét kaphat. A 24-bites felbontással együtt több információ tárolható az eredeti analóg hanggörbéről, ami sokkal gazdagabb hangvisszaadást tesz lehetővé.
A Smart Picture személyre szabott képbeállításokat nyújt
A Smart Picture optimális képbeállításokat nyújt a szín, a fényerő, a telítettség, a kontraszt, a képélesség stb. tekintetében, aminek következtében a látványélmény egésze fokozott.
DivX Ultra tanúsítvánnyal rendelkezik a kiterjesztett DivXvideolejátszás érdekében
A DivXŽ támogatás azt jelenti, hogy DivXkódolású videofelvételeket és – többek között interneten vásárolt hollywoodi – filmeket tekinthet meg nappalija kényelmében. A DivX médiaformátum olyan MPEG4-alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé írható CD-R/RW és DVD lemezen, melyet DivXUltra CertifiedŽ Philips készüléke képes lejátszani. A DivX Ultra olyan nagyszerű lehetőségekkel bővíti a DivX lejátszást, mint az egyetlen fájlformátumba integrált feliratok, több nyelv, több hangsáv és menü.
ProReader meghajtó
A ProReader meghajtóval gondtalanul élvezheti filmjeit és videóit. A készülék még a régi, foltos vagy összekarcolódott lemezeket is biztosan lejátssza az elejétől a végéig - észre sem fogja venni, hogy sérült lemezekről van szó. A csúcstechnológiás ProReader meghajtó a gyenge analóg jeleket digiális jelekké alakítja: az egyenletes lejátszás érdekében kikeresi a szükséges adatokat a károsodott lemezeken. A gyakorlatilag bármilyen videoformátum olvasására képes ProReader meghajtó utolérhetetlen magabiztossággal játszik le bármit.
Képernyő kitöltése az optimális vizuális élmény érdekében
Bármit is néz, bármilyen TV-készüléken, a Képernyőkitöltés funkció biztosítja, hogy a kép kitölti a teljes képernyőt. A képernyő tetején és alján található zavaró fekete sávok, és az unalmas kézi beállítások nélkül. Egyszerűen nyomja meg a Képernyőkitöltés gombot, válassza ki a formátumot, és élvezze a filmet teljes képernyős formában.



Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-07 11:44
. Philips DVP3850 - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Fontos